Fullmåne juli 2012

Fullmåne juli 2012 blir som fullast kl. 20:52 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 365 488 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2012 i större städer världen över följer här nedan.

3 juli, 11:52 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 juli, 12:52 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 juli, 13:52 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 juli, 14:52 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 juli, 15:52 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 juli, 19:52 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 juli, 20:52 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 juli, 21:52 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 juli, 00:22 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 juli, 02:52 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 juli, 03:52 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 juli, 04:52 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar