Fullmåne juni 2012

Fullmåne juni 2012 blir som fullast kl. 13:12 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 257 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2012 i större städer världen över följer här nedan.

4 juni, 04:12 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 juni, 05:12 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 juni, 06:12 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 juni, 07:12 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 juni, 08:12 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 juni, 12:12 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 juni, 13:12 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 juni, 14:12 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 juni, 16:42 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 juni, 19:12 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 juni, 20:12 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 juni, 21:12 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar