Fullmåne mars 2012

Fullmåne mars 2012 blir som fullast kl. 10:42 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 365 628 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2012 i större städer världen över följer här nedan.

8 mars, 01:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 mars, 02:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 mars, 03:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 mars, 04:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 mars, 06:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 mars, 09:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 mars, 10:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 mars, 11:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 mars, 15:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 mars, 17:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 mars, 18:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 mars, 20:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar