Fullmåne april 2013

Fullmåne april 2013 blir som fullast kl. 22:00 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 370 499 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2013 i större städer världen över följer här nedan.

25 april, 13:00 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 april, 14:00 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 april, 15:00 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 april, 16:00 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

25 april, 17:00 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 april, 21:00 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 april, 22:00 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 april, 23:00 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 april, 01:30 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 april, 04:00 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 april, 05:00 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 april, 06:00 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar