Fullmåne februari 2013

Fullmåne februari 2013 blir som fullast kl. 21:29 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 391 189 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2013 i större städer världen över följer här nedan.

25 februari, 12:29 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 februari, 13:29 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 februari, 14:29 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 februari, 15:29 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

25 februari, 17:29 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 februari, 20:29 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 februari, 21:29 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 februari, 22:29 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 februari, 01:59 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 februari, 04:29 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 februari, 05:29 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 februari, 07:29 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar