Fullmåne juni 2013

Fullmåne juni 2013 blir som fullast kl. 13:34 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 357 907 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2013 i större städer världen över följer här nedan.

23 juni, 04:34 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 juni, 05:34 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 juni, 06:34 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 juni, 07:34 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 juni, 08:34 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 juni, 12:34 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 juni, 13:34 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 juni, 14:34 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 juni, 17:04 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 juni, 19:34 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 juni, 20:34 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 juni, 21:34 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar