Fullmåne maj 2013

Fullmåne maj 2013 blir som fullast kl. 06:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 364 316 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2013 i större städer världen över följer här nedan.

24 maj, 21:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

24 maj, 22:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

24 maj, 23:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 maj, 00:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

25 maj, 01:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 maj, 05:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 maj, 06:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 maj, 07:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 maj, 09:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 maj, 12:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 maj, 13:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 maj, 14:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar