Fullmåne september 2013

Fullmåne september 2013 blir som fullast kl. 13:13 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 371 407 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2013 i större städer världen över följer här nedan.

19 september, 04:13 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 september, 05:13 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 september, 06:13 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 september, 07:13 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 september, 08:13 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 september, 12:13 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 september, 13:13 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 september, 14:13 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 september, 16:43 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 september, 19:13 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 september, 20:13 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 september, 21:13 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar