Fullmåne april 2014

Fullmåne april 2014 blir som fullast kl. 09:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 392 437 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2014 i större städer världen över följer här nedan.

15 april, 00:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 april, 01:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 april, 02:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 april, 03:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 april, 04:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 april, 08:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 april, 09:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 april, 10:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

15 april, 13:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

15 april, 15:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

15 april, 16:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 april, 17:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar