Fullmåne augusti 2014

Fullmåne augusti 2014 blir som fullast kl. 20:11 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 395 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2014 i större städer världen över följer här nedan.

10 augusti, 11:11 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

10 augusti, 12:11 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

10 augusti, 13:11 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

10 augusti, 14:11 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

10 augusti, 15:11 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

10 augusti, 19:11 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 augusti, 20:11 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 augusti, 21:11 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

10 augusti, 23:41 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

11 augusti, 02:11 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

11 augusti, 03:11 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

11 augusti, 04:11 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar