Fullmåne september 2014

Fullmåne september 2014 blir som fullast kl. 03:39 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 773 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2014 i större städer världen över följer här nedan.

8 september, 18:39 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 september, 19:39 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 september, 20:39 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 september, 21:39 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 september, 22:39 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 september, 02:39 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 september, 03:39 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 september, 04:39 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 september, 07:09 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 september, 09:39 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 september, 10:39 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 september, 11:39 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar