Fullmåne juli 2015

Klockslag för fullmåne juli 2015 i större städer världen över följer här nedan.

1 juli, 19:22 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 juli, 20:22 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 juli, 21:22 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 juli, 22:22 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 juli, 23:22 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 juli, 03:22 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 juli, 04:22 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 juli, 05:22 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 juli, 07:52 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 juli, 10:22 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 juli, 11:22 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 juli, 12:22 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

31 juli, 03:46 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

31 juli, 04:46 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

31 juli, 05:46 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

31 juli, 06:46 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

31 juli, 07:46 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

31 juli, 11:46 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

31 juli, 12:46 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

31 juli, 13:46 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

31 juli, 16:16 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

31 juli, 18:46 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

31 juli, 19:46 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

31 juli, 20:46 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar