Fullmåne maj 2015

Fullmåne maj 2015 blir som fullast kl. 05:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 982 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2015 i större städer världen över följer här nedan.

3 maj, 20:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 maj, 21:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 maj, 22:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 maj, 23:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 maj, 00:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 maj, 04:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 maj, 05:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 maj, 06:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 maj, 09:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 maj, 11:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 maj, 12:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 maj, 13:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar