Fullmåne oktober 2015

Fullmåne oktober 2015 blir som fullast kl. 13:06 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 465 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne oktober 2015 i större städer världen över följer här nedan.

27 oktober, 05:06 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 oktober, 06:06 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 oktober, 07:06 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 oktober, 08:06 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 oktober, 10:06 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 oktober, 12:06 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 oktober, 13:06 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 oktober, 14:06 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 oktober, 17:36 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 oktober, 20:06 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 oktober, 21:06 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 oktober, 23:06 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar