Fullmåne april 2016

Fullmåne april 2016 blir som fullast kl. 07:25 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 885 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2016 i större städer världen över följer här nedan.

21 april, 22:25 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

21 april, 23:25 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 april, 00:25 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 april, 01:25 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 april, 02:25 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 april, 06:25 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 april, 07:25 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 april, 08:25 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 april, 10:55 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

22 april, 13:25 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

22 april, 14:25 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

22 april, 15:25 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar