Fullmåne augusti 2016

Fullmåne augusti 2016 blir som fullast kl. 11:30 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 382 545 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2016 i större städer världen över följer här nedan.

18 augusti, 02:30 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 augusti, 03:30 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 augusti, 04:30 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 augusti, 05:30 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 augusti, 06:30 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 augusti, 10:30 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 augusti, 11:30 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 augusti, 12:30 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

18 augusti, 15:00 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

18 augusti, 17:30 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

18 augusti, 18:30 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

18 augusti, 19:30 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar