Fullmåne februari 2016

Fullmåne februari 2016 blir som fullast kl. 19:21 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 394 157 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2016 i större städer världen över följer här nedan.

22 februari, 10:21 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 februari, 11:21 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 februari, 12:21 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 februari, 13:21 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 februari, 15:21 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 februari, 18:21 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 februari, 19:21 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 februari, 20:21 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 februari, 23:51 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 februari, 02:21 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 februari, 03:21 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 februari, 05:21 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar