Fullmåne juli 2016

Fullmåne juli 2016 blir som fullast kl. 01:00 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 394 668 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2016 i större städer världen över följer här nedan.

19 juli, 16:00 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 juli, 17:00 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 juli, 18:00 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 juli, 19:00 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 juli, 20:00 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 juli, 00:00 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 juli, 01:00 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 juli, 02:00 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 juli, 04:30 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 juli, 07:00 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 juli, 08:00 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 juli, 09:00 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar