Fullmåne juni 2016

Fullmåne juni 2016 blir som fullast kl. 13:05 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 398 023 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2016 i större städer världen över följer här nedan.

20 juni, 04:05 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 juni, 05:05 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 juni, 06:05 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 juni, 07:05 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 juni, 08:05 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 juni, 12:05 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 juni, 13:05 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 juni, 14:05 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 juni, 16:35 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 juni, 19:05 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 juni, 20:05 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 juni, 21:05 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar