Fullmåne maj 2016

Fullmåne maj 2016 blir som fullast kl. 23:17 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 947 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2016 i större städer världen över följer här nedan.

21 maj, 14:17 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

21 maj, 15:17 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

21 maj, 16:17 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

21 maj, 17:17 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

21 maj, 18:17 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 maj, 22:17 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 maj, 23:17 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 maj, 00:17 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 maj, 02:47 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

22 maj, 05:17 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

22 maj, 06:17 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

22 maj, 07:17 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar