Fullmåne oktober 2016

Fullmåne oktober 2016 blir som fullast kl. 06:25 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 363 562 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne oktober 2016 i större städer världen över följer här nedan.

15 oktober, 21:25 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 oktober, 22:25 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 oktober, 23:25 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

16 oktober, 00:25 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

16 oktober, 02:25 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 oktober, 05:25 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 oktober, 06:25 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 oktober, 07:25 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 oktober, 09:55 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 oktober, 12:25 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 oktober, 13:25 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

16 oktober, 15:25 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar