Fullmåne september 2016

Fullmåne september 2016 blir som fullast kl. 21:08 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 374 786 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2016 i större städer världen över följer här nedan.

16 september, 12:08 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

16 september, 13:08 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

16 september, 14:08 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

16 september, 15:08 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

16 september, 16:08 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 september, 20:08 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 september, 21:08 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 september, 22:08 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 september, 00:38 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 september, 03:08 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 september, 04:08 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 september, 05:08 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar