Fullmåne april 2017

Fullmåne april 2017 blir som fullast kl. 08:09 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 398 717 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2017 i större städer världen över följer här nedan.

10 april, 23:09 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

11 april, 00:09 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

11 april, 01:09 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

11 april, 02:09 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

11 april, 03:09 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

11 april, 07:09 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

11 april, 08:09 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

11 april, 09:09 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

11 april, 11:39 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

11 april, 14:09 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

11 april, 15:09 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

11 april, 16:09 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar