Fullmåne augusti 2017

Fullmåne augusti 2017 blir som fullast kl. 20:13 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 394 791 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2017 i större städer världen över följer här nedan.

7 augusti, 11:13 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 augusti, 12:13 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 augusti, 13:13 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 augusti, 14:13 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 augusti, 15:13 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 augusti, 19:13 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 augusti, 20:13 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 augusti, 21:13 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 augusti, 23:43 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 augusti, 02:13 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 augusti, 03:13 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 augusti, 04:13 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar