Fullmåne juli 2017

Fullmåne juli 2017 blir som fullast kl. 06:09 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 537 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2017 i större städer världen över följer här nedan.

8 juli, 21:09 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 juli, 22:09 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 juli, 23:09 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 juli, 00:09 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 juli, 01:09 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 juli, 05:09 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 juli, 06:09 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 juli, 07:09 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 juli, 09:39 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 juli, 12:09 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 juli, 13:09 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 juli, 14:09 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar