Fullmåne juni 2017

Fullmåne juni 2017 blir som fullast kl. 15:11 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 254 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2017 i större städer världen över följer här nedan.

9 juni, 06:11 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 juni, 07:11 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 juni, 08:11 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 juni, 09:11 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 juni, 10:11 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 juni, 14:11 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 juni, 15:11 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 juni, 16:11 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 juni, 18:41 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 juni, 21:11 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 juni, 22:11 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 juni, 23:11 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar