Fullmåne maj 2017

Fullmåne maj 2017 blir som fullast kl. 23:44 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 918 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2017 i större städer världen över följer här nedan.

10 maj, 14:44 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

10 maj, 15:44 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

10 maj, 16:44 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

10 maj, 17:44 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

10 maj, 18:44 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

10 maj, 22:44 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 maj, 23:44 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

11 maj, 00:44 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

11 maj, 03:14 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

11 maj, 05:44 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

11 maj, 06:44 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

11 maj, 07:44 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar