Fullmåne mars 2017

Fullmåne mars 2017 blir som fullast kl. 15:55 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 388 705 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2017 i större städer världen över följer här nedan.

12 mars, 07:55 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

12 mars, 08:55 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

12 mars, 09:55 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

12 mars, 10:55 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

12 mars, 11:55 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

12 mars, 14:55 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

12 mars, 15:55 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

12 mars, 16:55 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

12 mars, 20:25 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

12 mars, 22:55 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

12 mars, 23:55 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 mars, 01:55 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar