Fullmåne november 2017

Fullmåne november 2017 blir som fullast kl. 06:24 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 364 120 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne november 2017 i större städer världen över följer här nedan.

3 november, 22:24 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 november, 23:24 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 november, 00:24 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 november, 01:24 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 november, 03:24 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 november, 05:24 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 november, 06:24 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 november, 07:24 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 november, 10:54 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 november, 13:24 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 november, 14:24 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 november, 16:24 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar