Fullmåne september 2017

Fullmåne september 2017 blir som fullast kl. 09:05 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 384 212 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2017 i större städer världen över följer här nedan.

6 september, 00:05 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 september, 01:05 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 september, 02:05 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 september, 03:05 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 september, 04:05 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 september, 08:05 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 september, 09:05 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 september, 10:05 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 september, 12:35 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

6 september, 15:05 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

6 september, 16:05 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

6 september, 17:05 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar