Fullmåne april 2018

Fullmåne april 2018 blir som fullast kl. 02:59 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 389 614 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2018 i större städer världen över följer här nedan.

29 april, 17:59 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 april, 18:59 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 april, 19:59 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 april, 20:59 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 april, 21:59 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 april, 01:59 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 april, 02:59 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 april, 03:59 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 april, 06:29 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 april, 08:59 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 april, 09:59 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 april, 10:59 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar