Fullmåne augusti 2018

Fullmåne augusti 2018 blir som fullast kl. 13:58 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 418 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2018 i större städer världen över följer här nedan.

26 augusti, 04:58 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 augusti, 05:58 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 augusti, 06:58 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 augusti, 07:58 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 augusti, 08:58 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 augusti, 12:58 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 augusti, 13:58 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 augusti, 14:58 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 augusti, 17:28 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 augusti, 19:58 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 augusti, 20:58 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 augusti, 21:58 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar