Fullmåne juli 2018

Fullmåne juli 2018 blir som fullast kl. 22:22 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 099 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2018 i större städer världen över följer här nedan.

27 juli, 13:22 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 juli, 14:22 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 juli, 15:22 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 juli, 16:22 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 juli, 17:22 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 juli, 21:22 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 juli, 22:22 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 juli, 23:22 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 juli, 01:52 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 juli, 04:22 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 juli, 05:22 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 juli, 06:22 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar