Fullmåne september 2018

Fullmåne september 2018 blir som fullast kl. 04:55 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 394 462 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2018 i större städer världen över följer här nedan.

24 september, 19:55 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

24 september, 20:55 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

24 september, 21:55 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

24 september, 22:55 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

24 september, 23:55 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 september, 03:55 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 september, 04:55 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 september, 05:55 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 september, 08:25 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 september, 10:55 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 september, 11:55 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 september, 12:55 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar