Fullmåne augusti 2019

Fullmåne augusti 2019 blir som fullast kl. 14:31 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 936 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2019 i större städer världen över följer här nedan.

15 augusti, 05:31 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 augusti, 06:31 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 augusti, 07:31 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 augusti, 08:31 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 augusti, 09:31 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 augusti, 13:31 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 augusti, 14:31 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 augusti, 15:31 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

15 augusti, 18:01 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

15 augusti, 20:31 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

15 augusti, 21:31 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 augusti, 22:31 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar