Fullmåne februari 2019

Fullmåne februari 2019 blir som fullast kl. 16:54 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 356 821 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2019 i större städer världen över följer här nedan.

19 februari, 07:54 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 februari, 08:54 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 februari, 09:54 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 februari, 10:54 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 februari, 12:54 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 februari, 15:54 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 februari, 16:54 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 februari, 17:54 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 februari, 21:24 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 februari, 23:54 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 februari, 00:54 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 februari, 02:54 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar