Fullmåne juli 2019

Fullmåne juli 2019 blir som fullast kl. 23:40 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 024 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2019 i större städer världen över följer här nedan.

16 juli, 14:40 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

16 juli, 15:40 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

16 juli, 16:40 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

16 juli, 17:40 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

16 juli, 18:40 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 juli, 22:40 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 juli, 23:40 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 juli, 00:40 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 juli, 03:10 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 juli, 05:40 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 juli, 06:40 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 juli, 07:40 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar