Fullmåne juni 2019

Fullmåne juni 2019 blir som fullast kl. 10:31 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 389 563 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2019 i större städer världen över följer här nedan.

17 juni, 01:31 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 juni, 02:31 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 juni, 03:31 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 juni, 04:31 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 juni, 05:31 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 juni, 09:31 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 juni, 10:31 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 juni, 11:31 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 juni, 14:01 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 juni, 16:31 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 juni, 17:31 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 juni, 18:31 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar