Fullmåne maj 2019

Fullmåne maj 2019 blir som fullast kl. 23:12 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 378 955 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2019 i större städer världen över följer här nedan.

18 maj, 14:12 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 maj, 15:12 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 maj, 16:12 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 maj, 17:12 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 maj, 18:12 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 maj, 22:12 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 maj, 23:12 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 maj, 00:12 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 maj, 02:42 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 maj, 05:12 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 maj, 06:12 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 maj, 07:12 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar