Fullmåne september 2019

Fullmåne september 2019 blir som fullast kl. 06:35 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 247 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2019 i större städer världen över följer här nedan.

13 september, 21:35 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

13 september, 22:35 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

13 september, 23:35 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 september, 00:35 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 september, 01:35 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

14 september, 05:35 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

14 september, 06:35 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 september, 07:35 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 september, 10:05 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 september, 12:35 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 september, 13:35 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

14 september, 14:35 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar