Fullmåne april 2020

Fullmåne april 2020 blir som fullast kl. 04:36 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 357 030 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2020 i större städer världen över följer här nedan.

7 april, 19:36 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 april, 20:36 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 april, 21:36 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 april, 22:36 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 april, 23:36 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 april, 03:36 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 april, 04:36 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 april, 05:36 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 april, 08:06 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 april, 10:36 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 april, 11:36 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 april, 12:36 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar