Fullmåne juli 2020

Fullmåne juli 2020 blir som fullast kl. 06:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 379 149 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2020 i större städer världen över följer här nedan.

4 juli, 21:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 juli, 22:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 juli, 23:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

5 juli, 00:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

5 juli, 01:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 juli, 05:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 juli, 06:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 juli, 07:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 juli, 10:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 juli, 12:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 juli, 13:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 juli, 14:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar