Fullmåne juni 2020

Fullmåne juni 2020 blir som fullast kl. 21:13 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 369 005 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2020 i större städer världen över följer här nedan.

5 juni, 12:13 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

5 juni, 13:13 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

5 juni, 14:13 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

5 juni, 15:13 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

5 juni, 16:13 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 juni, 20:13 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 juni, 21:13 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 juni, 22:13 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 juni, 00:43 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

6 juni, 03:13 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

6 juni, 04:13 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

6 juni, 05:13 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar