Fullmåne mars 2020

Fullmåne mars 2020 blir som fullast kl. 18:49 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 357 445 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2020 i större städer världen över följer här nedan.

9 mars, 10:49 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 mars, 11:49 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 mars, 12:49 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 mars, 13:49 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 mars, 14:49 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 mars, 17:49 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 mars, 18:49 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 mars, 19:49 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 mars, 23:19 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 mars, 01:49 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 mars, 02:49 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 mars, 04:49 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar