Fullmåne oktober 2020

Klockslag för fullmåne oktober 2020 i större städer världen över följer här nedan.

1 oktober, 14:07 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 oktober, 15:07 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 oktober, 16:07 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 oktober, 17:07 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 oktober, 18:07 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 oktober, 22:07 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 oktober, 23:07 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 oktober, 00:07 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 oktober, 02:37 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 oktober, 05:07 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 oktober, 06:07 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 oktober, 07:07 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

31 oktober, 07:51 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

31 oktober, 08:51 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

31 oktober, 09:51 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

31 oktober, 10:51 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

31 oktober, 12:51 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

31 oktober, 14:51 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

31 oktober, 15:51 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

31 oktober, 16:51 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

31 oktober, 20:21 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

31 oktober, 22:51 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

31 oktober, 23:51 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 november, 01:51 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar