Fullmåne september 2020

Fullmåne september 2020 blir som fullast kl. 07:23 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 318 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2020 i större städer världen över följer här nedan.

1 september, 22:23 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 september, 23:23 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 september, 00:23 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 september, 01:23 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 september, 02:23 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 september, 06:23 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 september, 07:23 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 september, 08:23 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 september, 10:53 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 september, 13:23 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 september, 14:23 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 september, 15:23 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar