Fullmåne april 2021

Fullmåne april 2021 blir som fullast kl. 05:33 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 366 300 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2021 i större städer världen över följer här nedan.

26 april, 20:33 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 april, 21:33 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 april, 22:33 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 april, 23:33 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 april, 00:33 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 april, 04:33 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 april, 05:33 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 april, 06:33 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 april, 09:03 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 april, 11:33 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 april, 12:33 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 april, 13:33 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar