Fullmåne augusti 2021

Fullmåne augusti 2021 blir som fullast kl. 14:02 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 372 761 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2021 i större städer världen över följer här nedan.

22 augusti, 05:02 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 augusti, 06:02 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 augusti, 07:02 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 augusti, 08:02 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 augusti, 09:02 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 augusti, 13:02 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 augusti, 14:02 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 augusti, 15:02 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 augusti, 17:32 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

22 augusti, 20:02 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

22 augusti, 21:02 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

22 augusti, 22:02 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar