Fullmåne december 2021

Fullmåne december 2021 blir som fullast kl. 05:38 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 201 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne december 2021 i större städer världen över följer här nedan.

18 december, 20:38 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 december, 21:38 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 december, 22:38 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 december, 23:38 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 december, 01:38 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 december, 04:38 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 december, 05:38 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 december, 06:38 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 december, 10:08 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 december, 12:38 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 december, 13:38 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 december, 15:38 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar