Fullmåne juli 2021

Fullmåne juli 2021 blir som fullast kl. 04:37 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 365 258 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2021 i större städer världen över följer här nedan.

23 juli, 19:37 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 juli, 20:37 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 juli, 21:37 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 juli, 22:37 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 juli, 23:37 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

24 juli, 03:37 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

24 juli, 04:37 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

24 juli, 05:37 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

24 juli, 08:07 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

24 juli, 10:37 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

24 juli, 11:37 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

24 juli, 12:37 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar